Напрямок

Запрошення до участі в конкурсі-запиті цінових пропозицій на проектування заміни покрівлі в будівлі лікарні м. Вознесенськ

Запрошення до участі в конкурсі-запиті цінових пропозицій на проектування заміни покрівлі в будівлі лікарні м. Вознесенськ

24-Jun-2016

Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ реалізує проект «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську» за фінансової підтримки Європейського союзу (ENPI/2014/342-309) в рамках конкурсу "Регіональна програма сусідства - сталі урбаністичні демонстраційні проекти на сході" (СУДеП).

Місто Вознесенськ є підписантом європейської Угоди мерів.

В рамках реалізації проекту передбачено виконання робіт з розробки проекту на капітальний ремонт покрівлі в будівлі педіатричного відділення П-3 Комунальної установи «Вознесенська центральна районна лікарня», розташованої за адресою: вул.228 Стрілецької Дивізії 26, м. Вознесенськ, Миколаївська область, 56500.

Для підготовки Цінової пропозиції, зацікавленим учасникам надається цей документ, невід’ємним додатком до якого є технічне завдання на виконання робіт з розробки проекту капітального ремонту покрівлі будівлі педіатричного відділення.

Зацікавленим компаніям необхідно надати свої Цінові пропозиції до  1 липня 2016 року до 11-00 за українським часом електронною поштою: pauci.energy@gmail.com. Усі учасники, що надали пропозиції, отримають підтвердження протягом 3 годин після отриманняю. Очікувана дата оголошення переможців конкурсу: 2 липня  2016 року. Всі учасники конкурсу отримають відповідь про статус відбору переможців. Дата початку робіт на об’єкті після повідомлення переможця конкурсу: якнайшвидше (за погодженням із замовником), але не пізніше 5 липня 2016 року.

Склад та терміни виконання робіт на виконання робіт з розробки проекту капітального ремонту покрівлі будівлі педіатричного відділення будуть затверджена разом із укладення Договору на виконання робіт.

Додаткові запитання щодо конкурсу можна задавати на email: pauci.energy@gmail.com або менеджеру проекту, пану Олегу Масленнікову за тел: +38-097-288-11-85 до 30 червня 18.00 за українським часом. Зацікавлені учасники, можуть відвідати об’єкти для виконання робіт з розробки проекту капітального ремонту покрівлі будівлі педіатричного відділення у м. Вознесенську за власний рахунок (для більш детального ознайомлення із будівлями та потенційними об’ємами робіт). Це можна зробити щоденно у будні дні, попередньо узгодивши цю можливість із менеджером проекту, паном Олегом Масленніковим.

Завантажити технічне завдання та умови конкурсу