КОНКУРС НА ВИКОНАННЯ РОБІТ З КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ ПОКРІВЛІ

КОНКУРС НА ВИКОНАННЯ РОБІТ З КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ ПОКРІВЛІ

01-Sep-2016

Вознесенська центральна районна лікарня через систему Prozorro оголосила конкурс на проведення капітального ремонту покрівлі педіатричного відділення.

В рамках реалізації Проекту Європейського Союзу «Зменшення рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську», Вознесенська центральна районна лікарня оголосила конкурс на проведення капітального ремонту покрівлі педіатричного відділення через систему Prozorro. Роботи з капітального ремонту покрівлі педіатричного відділення виконуються за кошти місцевого бюджету, як частина співфінансування з боку міста Вознесеньску у Проекті.

Подивитися умови конкурсу та подати свої заявки компанії можуть у системі Prozorro, за посиланням https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2016-08-31-000068-c/

Довідково: З 1 вересня 2015 року Фундація ПАУСІ офіційно розпочала реалізацію проекту “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”. Метою зазначеного Проекту є активізація виконання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку в м. Вознесенськ, демонстрація можливостей здійснення подібних проектів в рамках Угоди мерів, досягнення скорочення енергоспоживання до 62%  в будівлях Вознесенської міської лікарні. Проект фінансується за кошти Європейського союзу.