Новий директор Фундації ПАУСІ

Новий директор Фундації ПАУСІ

12-Oct-2016

Директором організації обрано Кшиштофа Фільсека, який з 2005 року працював в якості члена ради директорів і заступника директора Фундації.

Кшиштоф Фільсек є випускником біологічного факультету Варшавського університету, також він закінчив  аспірантуру європейських студій у цьому університеті. Почав працювати у Фундації ПАУСІ з 2002 року, коли організація була Українсько-польсько-американською ініціативою співпраці, що адмініструвалася Freedom House. З 2005 року, коли Фундація ПАУСІ стала незалежною організацією, він служив в якості члена ради директорів і заступника директора Фундації. Він розробив і керував реалізацією 13 міжнародних проектів на території України, Молдови, Грузії та Вірменії. Загальний бюджет цих проектів становив понад 4 млн. злотих.

Крім того, в якості експерта або організатора навчальних поїздок, він брав участь в ряді інших міжнародних проектів. Він провів кілька років, працюючи у програмах міжнародної допомоги, таких як проект European Commission's Euro Info project та Корпус Миру США. Учасник польських дослідницьких програм в Антарктиці. Гірський гід і орнітолог.