ЕНЕРГЕТИЧНИЙ АУДИТ БУДІВЕЛЬ ЛІКАРНІ ВОЗНЕСЕНСЬКА УСПІШНО ЗАВЕРШЕНО

ЕНЕРГЕТИЧНИЙ АУДИТ БУДІВЕЛЬ ЛІКАРНІ ВОЗНЕСЕНСЬКА УСПІШНО ЗАВЕРШЕНО

19-Oct-2016

Фундація ПАУСІ отримала остаточне узгодження технічних звітів з проведеного енергетичного аудити двох будівель лікарні в м. Вознесенськ від Команди Підтримки Демонстраційних проектів Європейського Cоюзу.

Проведення енергетичного обстеження будівель педіатрії та поліклініки дозволило зробити аналіз споживання будівлями всіх видів енергетичних ресурсів (електрична енергія, тепло, холодна та гаряча вода), виявити втрати теплової та електричної енергії у будівлях та вказати на поточні проблеми із раціональним споживанням енергії у будівлях.

Пропоновані сучасні технологічні рішення енергоефективної модернізації будівель, а також проведений фінансово-економічний аналіз, дозволять виготовити якісну проектно-кошторисну документацію для об’єктів.

Наступним кроком буде проведення конкурсу з вибору проектувальника для об’єктів впровадження Проекту – будівлі поліклініки та педіатричного відділення.

Довідково: З 1 вересня 2015 року Фундація ПАУСІ офіційно розпочала реалізацію проекту “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”. Метою зазначеного Проекту є активізація виконання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку в м. Вознесенськ, демонстрація можливостей здійснення подібних проектів в рамках Угоди мерів, досягнення скорочення енергоспоживання до 72%  в будівлях Вознесенської міської лікарні. Проект фінансується за кошти Європейського союзу з частковим фінансуванням Вознесенської міської ради.