Вознесенськ відвідали технічні експерти команди підтримки програми ЄС

Вознесенськ відвідали технічні експерти команди підтримки програми ЄС

05-Apr-2017

4 квітня 2017 року до Вознесенської центральної районної лікарні, у двох будівлях якої реалізується Проект ЄС «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську", завітали технічні експерти команди підтримки програми ЄС: «Угода мерів – демонстраційні проекти» - Дмитро Іваненко та Ханс Шартнер.

Протягом візиту до будівель поліклініки та педіатричного відділення був проведений огляд технічного стану будівель, розглянуті технічні рішення, які пропонується реалізувати у проекті, а також були підняті проблемні питання організаційного та технічного характеру і прийняті відповідні рішення. Підведення підсумків візиту було зроблено на робочій нараді, участь у якій взяли мер міста Вознесенськ Віталій Луков, керівництво проекту від Фундації ПАУСІ, керівництво лікарні, проектанти, представники муніципалітету, представники інженерних служб лікарні, а також представники Ресурсного центру з енергоефективності у м. Вознесенськ.

В цілому технічні експерти високо оцінили рівень технічних рішень, які пропонуються до реалізації, але надали низку рекомендацій до проектно-кошторисної документації, а також до утримання будівель.

Всі коментарі та рішення, які були прийняті протягом візиту увійдуть до остаточної редакції проектів з енергоефективної модернізації будівель поліклініки та педіатричного відділення Вознесенської лікарні. За інформацією від проектантів ТОВ «ЕСКО Енерго Проект», які наразі розробляють проектно-кошторисну документацію, остаточна та затверджена проектно-кошторисна документація має бути закінчена до 1 червня 2017 року.

Слідкуйте за анонсами!

Довідково: З 1 вересня 2015 року Фундація ПАУСІ офіційно розпочала реалізацію проекту “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”. Метою зазначеного Проекту є активізація виконання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку в м. Вознесенськ, демонстрація можливостей здійснення подібних проектів в рамках Угоди мерів, досягнення скорочення енергоспоживання до 72% в будівлях Вознесенської міської лікарні. Проект фінансується за кошти Європейського союзу з частковим фінансуванням Вознесенської міської ради.

#ПАУСІ #ЄС #УгодаМерів #EU #CovenantsOfMayors #ComDep