Напрямок

Мешканці Вознесенську обрали майбутній зовнішній вигляд фасадів будівель лікарні

Мешканці Вознесенську обрали майбутній зовнішній вигляд фасадів будівель лікарні

17-May-2017

В рамках конкурсу, що тривав з 3.05.2017 по 15.05.2017, взяло участь більше 1500 мешканців міста Вознесенськ

Опитування проводилося у соціальних мережах, за допомогою Google-форм, а також шляхом опитування у громадських місцях, щоб дати змогу широким верствам населення прийняти участь у конкурсі у зручний для них спосіб. В опитуванні також взяли участь персонал та відвідувачі Вознесенської лікарні, дві будівлі якої будуть модернізовані в рамках Проекту Європейського Союзу “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”. Результати конкурсу були опрацьовані та проаналізовані конкурсною комісію. Варіанти кольорового рішення - переможці отримали переважну більшість голосів.
Результати конкурсу з відбору кольорового рішення фасадів будівель лікарні будуть опубліковані у місцевих ЗМІ та інтернет-ресурсах.

Довідково: З 1 вересня 2015 року Фундація ПАУСІ офіційно розпочала реалізацію проекту “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”. Метою зазначеного Проекту є активізація виконання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку в м. Вознесенськ, демонстрація можливостей здійснення подібних проектів в рамках Угоди мерів, досягнення скорочення енергоспоживання до 72% в будівлях Вознесенської міської лікарні. Проект фінансується за кошти Європейського союзу з частковим фінансуванням Вознесенської міської ради.

#ПАУСІ #ЕС #РесурснийЦентр