Напрямок

Увага! Оголошено конкурс виконавців на модернізацію систем опалення будівель Вознесенської лікарні!

Увага! Оголошено конкурс виконавців на модернізацію систем опалення будівель Вознесенської лікарні!

16-Aug-2017

В рамках проекту Європейського Союзу «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську», який реалізуються в будівлях Вознесенської лікарні, проводиться конкурс з відбору підрядників на модернізацію систем опалення будівель поліклініки та педіатрії.

Організатором конкурсу є Комунальна установа «Вознесенська центральна районна лікарня». До конкурсу запрошуються компанії, які мають відповідний досвід, відповідні сертифікати та дозволи, професійні навички та готові забезпечити високий рівень якості у відповідності до українських та європейських вимог.

Посилання на конкурс у системі Prozorro: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-08-15-001567-a?lot_id=6ea3353f848c41cea5e047c4cccdc9fd#lots

Довідково: З 1 вересня 2015 року Фундація ПАУСІ офіційно розпочала реалізацію проекту “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”. Метою зазначеного Проекту є активізація виконання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку в м. Вознесенськ, демонстрація можливостей здійснення подібних проектів в рамках Угоди мерів, досягнення скорочення енергоспоживання до 72% в будівлях Вознесенської міської лікарні. Проект фінансується за кошти Європейського союзу з частковим фінансуванням Вознесенської міської ради.