Напрямок

Керівництво Команди Підтримки Програми Європейського союзу відвідало місто Вознесенськ

Керівництво Команди Підтримки Програми Європейського союзу відвідало місто Вознесенськ

26-Sep-2017

В рамках реалізації Проекту Європейського Союзу що реалізується у м. Вознесенськ Фундацією ПАУСІ у партнерстві із Вознесенською міською радою, 26 вересня відбулася робоча зустріч на об’єктах впровадження проекту

До міста завітала делегація Команди Підтримки Програми Європейського союзу «Угода Мерів – Демонстраційні Проекти» у складі: Яна Ваандерса - керівника Команди Підтримки;   Максима Верещака – ключового експерта та Дмитра Іваненко – національного технічного експерту Команди Підтримки. Члени делегації виконали огляд об’єктів та провели робочу технічну нараду, участь у якій взяли міський голова Вознесенська Віталій Луков, головний лікар КУ «Вознесенська центральна районна лікарня» Володимир Красьоха, керівник проекту від Фундації ПАУСІ В’ячеслав Гусев, комунікаційний менеджер проекту від Фундації ПАУСІ Олег Масленніков та інші.

Протягом наради був обговорений поточний стан справ із реалізації проекту, проблеми та проміжні результати, а також майбутні кроки розвитку Проекту ЄС, який реалізується у місті.

Нагадаємо, що наразі завершено Конкурс із відбору підрядника на системи опалення будівель поліклініки та педіатрії Вознесенської лікарні, найближчим часом будуть  отримані дозвільні документи на початок будівельних робіт та підрядник приступить до виконання робіт.

Наступним кроком буде проведення конкурсу на відбір підрядника із комплексної енергоефективної модернізації будівлі педіатрії.

Слідкуйте за анонсами!

Довідково: З 1 вересня 2015 року Фундація ПАУСІ офіційно розпочала реалізацію проекту “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”. Метою зазначеного Проекту є активізація виконання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку в м. Вознесенськ, демонстрація можливостей здійснення подібних проектів в рамках Угоди мерів, досягнення скорочення енергоспоживання до 72% в будівлях Вознесенської міської лікарні. Проект фінансується за кошти Європейського союзу з частковим фінансуванням Вознесенської міської ради.