Напрямок

Стан виконання робіт з модернізації системи опалення будівель Вознесенської лікарні

Стан виконання робіт з модернізації системи опалення будівель Вознесенської лікарні

17-Nov-2017

На сьогоднішній день роботи з влаштування нових радіаторів та внутрішньої розводки нової системи опаленні у будівлі педіатрії майже завершені

Роботи з модернізації систем опалення будівель КУ «Вознесенська центральна районна лікарня» виконуються у активному режимі. Так, на сьогоднішній день,  у будівлі педіатрії роботи з влаштування нових радіаторів та внутрішньої розводки нової системи опаленні майже завершені. Під час виконання робіт підрядник дотримується високих вимог щодо якості робіт. За дотриманням вимог постійно слідкує інженер технічного нагляду.

Після завершення робіт на будівлі педіатрії підрядник розпочне роботи у будівлі поліклініки. Наступним кроком стане влаштування сучасних індивідуальних теплових пунктах із автоматичним погодозалежним регулюванням в обох будівлях, а також встановлення теплових насосів у будівлі педіатрії для потреб опалення та підготовки гарячої води.

Слідкуйте за оновленнями!

Довідково: З 1 вересня 2015 року Фундація ПАУСІ офіційно розпочала реалізацію проекту “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”. Метою зазначеного Проекту є активізація виконання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку в м. Вознесенськ, демонстрація можливостей здійснення подібних проектів в рамках Угоди мерів, досягнення скорочення енергоспоживання до 72% в будівлях Вознесенської міської лікарні. Проект фінансується за кошти Європейського союзу з частковим фінансуванням Вознесенської міської ради.