Проект у Вознесенську – підрядник почав роботи у будівлі поліклініки

Проект у Вознесенську – підрядник почав роботи у будівлі поліклініки

22-Nov-2017

Всього тиждень тому була опублікована новина щодо робіт у будівлі педіатрії Вознесенської лікарні, а вже сьогодні роботи виконуються на другому об’єкті впровадження Проекту Європейського Союзу – будівлі поліклініки Вознесенської лікарні.

В рамках Проекту Європейського Союзу “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”, за рахунок співфінансування міста та коштів Державного Фонду регіонального розвитку (ДФРР) виконуються роботи з капітального ремонту систем опалення двох об’єктів впровадження Проекту: будівлі педіатрії та поліклініки. На сьогоднішній день роботи з монтажу радіаторів та прокладки труб у будівлі педіатрії майже завершені і підрядник розпочав роботи у поліклініці. У будівлю поліклініки вже завезені необхідні матеріали, демонтовано частину старих та розпочато встановлення нових радіаторів та прокладки труб системи опалення. Складність виконання робіт у будівлі поліклініки вища ніж у педіатрії, оскільки будівля експлуатується, відбувається прийом пацієнтів та звичайне функціонування лікарняної будівлі. Тому підрядник разом із керівництвом лікарні та технічним наглядом узгодили плани проведення робіт з демонтажу та монтажу нового обладнання так, щоби створювати якомога менше перешкод функціонуванню поліклініки. Якість виконання робіт є пріоритетом, тому за виконанням робіт, окрім інженеру технічного нагляду, стежать представники проектувальної організації та моніторинговий консультант, який здійснює незалежну оцінку виконання робіт для Європейського Союзу.

Наступним кроком стане влаштування сучасних індивідуальних теплових пунктах із автоматичним погодозалежним регулюванням в обох будівлях, а також встановлення теплових насосів у будівлі педіатрії для потреб опалення та підготовки гарячої води.

Слідкуйте за оновленнями!

Довідково: З 1 вересня 2015 року Фундація ПАУСІ офіційно розпочала реалізацію проекту “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”. Метою зазначеного Проекту є активізація виконання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку в м. Вознесенськ, демонстрація можливостей здійснення подібних проектів в рамках Угоди мерів, досягнення скорочення енергоспоживання до 72% в будівлях Вознесенської міської лікарні. Проект фінансується за кошти Європейського союзу з частковим фінансуванням Вознесенської міської ради.