У Вінницькій міській раді обговорили хід Проекту „Бюджети за завданнями”

У Вінницькій міській раді обговорили хід Проекту „Бюджети за завданнями”

16-Jun-2014

У Вінницькій міській раді 12 червня відбулося засідання робочої групи Проекту „Бюджети за завданнями у Вінниці і Черкасах – підтримка належного врядування і фінансової прозорості органів місцевого самоврядування України”

Присутні на засідання представники міської влади, експерти та фахівці ПАУСІ обговорили хід реалізації проекту, зокрема оцінили проміжні результати, визначили проблемні ділянки та подальші кроки. Також були обговорені можливості використання досвіду м.Кракова щодо формування бюджету за завданнями у бюджетному процесі в м. Вінниця.

Учасники засідання обговорили можливі заходи міських цільових програм «Програма розвитку освіти м. Вінниці на 2013-2020 роки» та «Програма розвитку фізичної культури та спорту в м. Вінниці», до виконання яких доцільно залучити громадські організації в рамках реалізації пілотних проектів з залучення громадян до прийняття рішень, що стосуються бюджету міста.

Зустріч була проведена в рамках Проекту „Бюджети за завданнями у Вінниці і Черкасах – підтримка належного врядування і фінансової прозорості органів місцевого самоврядування України”, який здійснюється Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу та Центральноєвропейської ініціативи.