У Черкасах вдосконалюють місцеве планування

У Черкасах вдосконалюють місцеве планування

26-Nov-2014

Експерти Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ 18 листопада відвідали м.Черкаси в рамках Проекту „Бюджети за завданнями у Вінниці і Черкасах: підтримка фінансової прозорості та належного врядування в органах місцевого самоврядування України”.

Фахівці провели зустрічі та обговорили з представниками профільних управлінь міської влади питання вдосконалення бюджетного процесу у реалізації міських цільових програм, зокрема у сферах позашкільної освіти, освітлення міста, а також паліативної допомоги та розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Експерти Фундації надали рекомендації з питань вдосконалення підходів у місцевому плануванні, а також обговорили з посадовцями шляхи подальшої співпраці в рамках проекту.

До участі у зустрічах були залучені представники громадських організацій, які є грантистами Проекту: Черкаська міська громадська організація «Фонд громади м. Черкаси» (http://foundation.ck.ua), Черкаська обласна благодійна фундація „Паритет”.

Проект „Бюджети за завданнями у Вінниці і Черкасах: підтримка фінансової прозорості та належного врядування в органах місцевого самоврядування України” здійснюється Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу та Центральноєвропейської ініціативи.