Запрошуємо до участі у семінарі „Роль громадськості у бюджетному процесі на місцевому рівні”

Запрошуємо до участі у семінарі „Роль громадськості у бюджетному процесі на місцевому рівні”

13-Jan-2015

У рамках проекту „Бюджети за завданнями у Вінниці і Черкасах: підтримка фінансової прозорості та належного врядування в органах місцевого самоврядування України” відбудуться семінари „Роль громадськості у бюджетному процесі на місцевому рівні” 20-21 січня у м.Черкаси та 22-23 січня в місті Вінниця.

На семінарах будуть розглянуті такі питання: контекст реформ, що впливають на роль громадськості у бюджетному процесі; ефективні механізми одержання інформації про виконання бюджету; формулювання пропозицій до бюджету (визначення проблем, взаємодія із зацікавленими сторонами); участь громадськості на різних етапах бюджетного процесу, співпраця з міською владою тощо. Зазначені питання розглядатимуться крізь призму польського досвіду та можливостей його застосування в Україні.

Експертами семінарів виступлять: Пржемислав Горскі - директор „Urban Culture Point Prexer-UL”, член правління „Lodz Urban Initiative Association”; Петр Дригала - менеджер громадської організації „Громадський муніципалітет Гурніч”; Денис Черніков - консультант з питань європейської інтеграції, публічних фінансів та розвитку громадянського суспільства.

Організатором семінарів є Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу та Центральноєвропейської ініціативи.

До участі у семінарі запрошуються громадські активісти з Вінницької та Черкаської областей. Участь безкоштовна. Для участі в зазначеному заході у м.Черкаси необхідно зареєструватись до 18 січня, а у м.Вінниця – до 19 січня за посиланням: Реєстраційна анкета.

Програма та організаційні деталі буде повідомлено відібраним учасникам додатково.

У разі виникнення питань, звертайтесь, будь ласка, за телефоном: (096) 882-84-82 та за адресою: pauci.lode@gmail.com.