Вдосконалення бюджетного процесу у Вінниці та Черкасах

Вдосконалення бюджетного процесу у Вінниці та Черкасах

24-Aug-2015

Експерти Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ відвідали м.Вінницю та м.Черкаси в рамках Проекту „Бюджети за завданнями у Вінниці і Черкасах: підтримка фінансової прозорості та належного врядування в органах місцевого самоврядування України”.

У м.Вінниця фахівці ПАУСІ провели зустрічі та обговорили з представниками профільних управлінь міської влади питання вдосконалення бюджетного процесу у реалізації міських цільових програм у сфері розвитку культури і мистецтва, туризму. Під час зустрічі з керівником Департаменту фінансів Вінницької міської ради було визначено коло питань для обговорення в рамках заключної регіональної конференції Проекту.

Під час зустрічі з представниками Вінницької громадської організації молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія» було обговорено заключний етап реалізації Проекту «Розвиток інклюзивної освіти, як один із факторів впливу на формування міського бюджету», який виконується зазначеною організацією у партнерстві з Фундацією ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу та Центральноєвропейської ініціативи.

В рамках поїздки експертів Фундації ПАУСІ до м.Черкас було проведено зустрічі з фахівцями структурних підрозділів міської влади у співпраці з якими відбувається процес вдосконалення місцевого бюджетного планування у сфері позашкільної освіти та енергоефективності.

Також під час зустрічей була проведена презентація спеціального Інтернет-сайту «Сайт позашкільних закладів міста Черкаси», який було розроблено Черкаської обласної благодійної фундації «Паритет» в рамках Проекту «Забезпечення громадського впливу у сфері розвитку позашкільних навчальних закладів у м. Черкаси», який реалізується у партнерстві з Фундацією ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу та Центральноєвропейської ініціативи.

Експерти мали можливість ознайомилися з системою зовнішнього освітлення, яке було встановлено у Черкаському ювілейному парку навколо дитячого майданчика і центральної поляни в рамках реалізації Фондом громади м.Черкаси Проекту «Світле місто – безпечний простір громади». Зазначений Проект реалізується у партнерстві з Фундацією ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу та Центральноєвропейської ініціативи.

Проект „Бюджети за завданнями у Вінниці і Черкасах: підтримка фінансової прозорості та належного врядування в органах місцевого самоврядування України” здійснюється Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу та Центральноєвропейської ініціативи.