Стартував енергоаудит будівель лікарні у м. Вознесенськ

Стартував енергоаудит будівель лікарні у м. Вознесенськ

22-Feb-2016

Для підготовки оптимальних рішень щодо енергоефективної модернізації будівель лікарні, розпочато проведення комплексного енергетичного аудиту поліклініки та дитячого відділення Вознесенської центральної районної лікарні, в рамках проекту ЄС “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”.

Після проведення конкурсного відбору заявок Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ укладено договір на проведення комплексного енергетичного аудиту двох будівель лікарні в м. Вознесенськ з компанією Приватне підприємство «Енергетична Агенція «Ефективна енергія». Виконання робіт розпочато з 11 лютого 2016 року.

Енергетичний аудит проводиться з метою дослідження ефективності енергоспоживання і подальшого створення рекомендації по підвищенню енергоефективності.

Звіти з енергоаудиту будуть використані при розробці проектно-кошторисної документації та реалізації подальших заходів з модернізації будівель - при встановлення нової системи електропостачання, освітлення, модернізації системи опалення, утеплення фасадів, тощо.

Довідково: З 1 вересня 2015 року Фундація ПАУСІ офіційно розпочала реалізацію проекту “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”. Метою зазначеного Проекту є активізація виконання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку в м. Вознесенськ, демонстрація можливостей здійснення подібних проектів в рамках Угоди мерів, досягнення скорочення енергоспоживання до 62%  в будівлях Вознесенської міської лікарні. Проект фінансується за кошти Європейського Союзу.